Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Черно-бели вълнения при Жоро Христов, Джена и Джордан в червен джангър! И още+СНИМКИ


Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката „ ТелеГАФ “ на  в. „ Телеграф “.

 

Черно- бели безредици при Жоро Христов



Браво на Георги Христов за тази фешън храброст и досетливост, само че отдалеко и без очила, на мен ми наподобява на тънка, скъпа химикалка. Говоря за силуета и облеченото. Което ненапълно е добре, поради, че българските естрадни митове остаряват не напълно телесно  естетически. Питам се въпреки всичко, това ли е окончателният избор на Христов или той пробва да илюстрира песента си Черно и бяло по един необикновен метод. Бих предложил на положителния ми прочут да опита нещо в мрачно лилаво или мрачно зелено, което да има копринен отблясък, само че контур на писалка- апелирам, не помни. Нели Рангелова носи избран лукс с тази рокля, напомняща на знаме, знамето на някаква гражданска война, само че сигурно, не стилната. Тук също блещукат стъкълца, ветреят се воали, както прочее, при множеството наши реализатори. Нека оставим този превъзходен дует на мира, в очакване на бъдещи изненади.

Мира нямам от синьото по Мира



Има положителна тенденция в тази странна комбинация на цветове и текстил. Тя да вземем за пример, може да послужи за основа на знаме на някоя капитулирала страна или такава която се съвзема от война. Много небесно синьо ме запраща в небесата на изумлението а някой е настанил Мира Добрева по този начин, че зад нея да има големи парчета небе. Което демонстрира естетически разминавания с това, което считам за вярно. Водещата добре е комбинирала бялата блузка, само че косите излизат отвън всевъзможни правила. Смятам, че този цвят на пренебрегнат морков освен не и подхожда а и е надалеч от визиите ми за усет. Защо се е ухилила по този начин Наталия Трифонова? Нима не чете по устните ми, че се надсмивам на избора и... Този опит за Шанел ме разсмива същински а прическата няма нищо общо с естетическите повели на огромната Коко.

M.E.S.I.A води стилното състезание!



Младата поп икона рядко се доверява на стилист и сама сортира театралните и ежедневните си дрехи. Тя е по своему стилна и притегля погледите с истински хрумвания. Днес тя демонстрира изумителното си тяло посредством сребристи ботуши и горна част, чиято стойност всеки може да дефинира посредством естетическите си измерения. Певицата, чиито първи музикален план е към този момент факт, пленява с жизнерадостните си решения, които варират от плътни цветове до прекомерно амбициозни комбинации, които обаче въодушевяват.

Джена и Джордан в червен джангър



Проспал съм завръщането на аленото, което беше съвременно в миналото, само че не в този момент. Джена и Джордан несъмнено желаят да го играят близнаци, само че се виждат избрани разлики. Всъщност, мисля си, че в случай че двамата си разменят облеклата, то най-малко ще се получи забавно, тъй като инак е скучно. В очите ми това наподобява на дълго въображаема изненада, в случай че брат и сестра са зрелостници а вуйна Донка шивачката е имала единствено от този плат в остатък. Като са тръгнали в тази посока, за какво пък Джордан /нали не е Джорджано/, да не си добави алена шапчица и по този начин да илюстрира детската приказка в актуален вид. Уверен съм, че ще му отива. А Джена? Тя може да си ушие червен тюрбан и двамата да се явят по този начин на Евровизия следващата година, тъмън от дълго време не сме печелили двайсет и осмо място.

Немо облечен като лелка от хрусчово време!



НЕМОм думи за това облекло. То бива, бива, но бивол за мезе не трябва, както споделяше тейко ми Коста. Разбирам да е от НЕМОтия, само че не на мен тия, вижда се че То евентуално разполага със средства. НЕМОга  да допускам, че въобще на някого е хрумнала тази фешън подигравка, в която аз най-малко зървам съветска лелка от времето на Хрусчов. Плетената розова жилетчица е като проектирана и плетена от вуйна Мара от девети микрорайон а терлиците- като пред вратата на буля Копринка от Поибрене. Панталончето кърти умивалници, розовото му придава един приключен тип единствено в случай че се казваш Грета и си на три годинки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР